Κατάλογος επιχειρήσεων

Art On Web

Αμαλιάδα
Ιωάννης Κουρτάκης
6930418488

H Art On Web προσφέρει υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων και υποστήριξης ιστοσελίδων Joomla με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας.

Στόχος μιας ιστοσελίδας είναι κυρίως η προβολή της επιχείρησης και της φιλοσοφίας της, αλλά και η διαφήμιση στο διαδίκτυο. Δημιουργούμε τον ιστοχώρο σας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, σχεδιάζοντας καλαίσθητα και λειτουργικά την σελίδα σας. Σχεδιάζουμε στατικές ή δυναμικές σελίδες για εταιρείες, καταστήματα, ηλεκτρονικό εμπόριο, επαγγελματίες και ιδιώτες.

Κατασκευάζουμε πάντα τις ιστοσελίδες σε άριστο κώδικα, χρησιμοποιώντας "φιλικές τεχνικές" στις μηχανές αναζήτησης. Προσφέρουμε ακόμα, υπηρεσίες επανασχεδιασμού και προώθησης (βελτιστοποίησης) ιστοσελίδων.

Η πιο σημαντική υπηρεσία της ομάδας μας είναι η άμεση τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδων και eshop.

Η ιστοσελίδα σας, όσο άρτια σχεδιασμένη και να είναι, θα χρειαστεί στο άμεσο μέλλον μία αναβάθμιση ή μία ανανέωση περιεχομένου.

Η Art On Web σας προσφέρει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης  σε στατικές ιστοσελίδες αλλά και τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδων Joomla. Επίσης σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη Virtuemart ώστε το eshop σας να λειτουργεί πάντα άψογα και να μην αντιμετωπίσετε ποτέ θέματα ασφαλείας.

Η υποστήριξη Joomla παρέχεται με ωριαία αμοιβή για οποιαδήποτε τεχνική επέμβαση χρειαστείτε, από μία μικρή αλλαγή στα κείμενα σας μέχρι και έναν ολοκληρωτικό επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας σας.

Δείτε περισσότερα στο https://artonweb.gr

Βρίσκεται σε: Digital Marketing