Κατάλογος επιχειρήσεων

Κτήμα γάμου - Κορωπί

Κορωπί

Η διοργάνωση ενός γάμου αρκετές φορές αναλαμβάνει μια επιχείρηση που διαθέτει χώρο εκδηλώσεων. Έτσι το κτήμα δεξιώσεων και εκδηλώσεων Ρόδον αποτελεί την ιδανική επιλογή για να διοργανώσετε τον γάμο σας ή οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση θελήσετε όπως βάφτιση, παιδικό πάρτυ κ.α. Το κτήμα μας βρίσκεται στην Ανατολική Αττική στο Κορωπί σε ένα καταπράσινο χώρο γεμάτο δέντρα και άνθη. Ο εξωτερικός χώρος είναι χωρητικότητας 400 ατόμων ενώ στην αίθουσα εκδηλώσεων μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι 300 άτομα.

Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει τη διακόσμηση της αίθουσας δεξιώσεων σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις και την αισθητική σας ενώ σας δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη σωστή οργάνωση του γάμου ή της βάφτισης. Στον κήπο και την πισίνα μας μπορείτε να στήσετε το ιδανικό σκηνικό για μια παραμυθένια φωτογράφιση. Οι καλεσμένοι σας σίγουρα θα μείνουν εντυπωσιασμένοι από την οργάνωση του γάμου σας, την αίθουσα δεξίωσης και τον στολισμό.

Στον εξωτερικό χώρο εντός του κτήματος υπάρχει το μικρό γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Στυλιανού το οποίο είναι διαθέσιμο για να τελέσετε το μυστήριο της βάπτισης ή του γάμου σας εφόσον το θελήσετε. Παράλληλα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου μπορεί να γίνει ο στολισμός της νύφης, το μακιγιάζ και το χτένισμα ενώ εκεί μπορεί η νύφη να αλλάξει το νυφικό με μια τουαλέτα για την δεξίωση.

Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πως η οργάνωση ενός γάμου μπορεί να είναι μια αγχώδης διαδικασία για το νεαρό ζευγάρι και για το λόγο αυτό έχουμε επιλέξει προσεκτικά μια σειρά από έμπειρους συνεργάτες οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε ακόμα περισσότερο τη μοναδική αυτή μέρα. Μεταξύ των συνεργατών μας περιλαμβάνεται φωτογράφος γάμου ο οποίος είναι έτοιμος να αναλάβει τη  φωτογράφιση, το γαμήλιο άλμπουμ αλλά και μοντάζ γάμου. Με τον τρόπο αυτό θα αποτυπωθούν οι μοναδικές στιγμές που θα ζήσετε στο κτήμα Ρόδον σε φωτογραφίες και βίντεο. Παράλληλα συνεργαζόμαστε με dj ο οποίος είναι στη διάθεσή σας ώστε πλαισιώσει μουσικά την τελετή γάμου. Αν επιλέξετε το κτήμα μας για τη βάφτιση ή ένα παιδικό πάρτυ προσφέρουμε για τους μικρούς σας καλεσμένους κλόουν και ανιματέρ οι οποίοι θα απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά.

Ένα μεγάλο κομμάτι της διοργάνωση γάμου αποτελεί το μενού που θα προσφέρεται στους καλεσμένους σας. Στο κτήμα Ρόδον διαθέτουμε οικονομικό ατομικό μενού ενώ μπορείτε πάντα να επιλέξετε και catering στη μορφή μπουφέ. Οι ξεχωριστές γεύσεις που δημιουργεί ο σεφ μας μαζί με την ομάδα του σίγουρα θα ικανοποιήσουν τους καλεσμένους σας, ενώ οι τιμές μας είναι πολύ χαμηλές. Επιπλέον συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένο ζαχαροπλαστείο για να σας προσφέρουμε την πιο εντυπωσιακή και νόστιμη τούρτα γάμου.

Είτε πρόκειται να τελέσετε πολιτικό γάμο είτε θρησκευτικό γάμο το κτήμα Ρόδον βρίσκεται στη διάθεσή σας για την δεξίωση που θα ακολουθήσει. Ο χώρος μας βρίσκεται στη διάθεσή σας για να τον διακοσμήσετε όπως εσείς επιθυμείτε και να στήσετε ένα ονειρικό σκηνικό για αυτή τη τόσο σημαντική μέρα.

Το κτήμα Ρόδον με πολύ εύκολη πρόσβαση από την Αττική οδό αποτελεί την πιο κατάλληλη επιλογή στην Ανατολική Αττική. Οι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας ώστε να διοργανώσετε την δεξίωση πους εσείς ονειρεύεστε πάντα σε χαμηλό κόστος. Σας περιμένουμε για μια ξενάγηση στο κτήμα γάμου μας και σίγουρα ο χώρος και η αίθουσα εκδηλώσεων θα σας καταπλήξουν.

Βρίσκεται σε: Διοργάνωση γάμου