Κατάλογος επιχειρήσεων

Σώμα Υγιές | Κάλλια Γιαννιτσοπούλου

Κωνσταντινουπόλεως 22
Νίκαια
18451
Κάλλια Γιαννιτσοπούλου
2104933334

Είμαι η κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος Κάλλια Γιαννιτσοπούλου και με την πρωτοβουλιά ίδρυσης του Επιστημονικού Διαιτολογικού Κέντρου 'Σώμα Υγιές' έχω ως στόχο την κάλυψη των διατροφικών αναγκών ατόμων στην περιοχή του Πειραιά (Νίκαια, Κερατσίνι, Ρέντης, Ταμπούρια, Αμφιάλη, Κορυδαλλός, Πέραμα, Νεάπολη), και των ευρύτερων περιοχών της Αττικής (Αιγάλεω, Περιστέρι, Πετρούπολη, Χα'ι'δάρι, Καλλιθέα, Αθήνα κέντρο, Νότια προάστια).

Σκοπός του ‘Σώμα Υγιές’ είναι να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστα, αποτελεσματικά και λειτουργικά τις ανάγκες όλων εσάς που επιθυμείτε ένα σώμα με κανονικό βάρος και ελκυστικές γραμμές σε συνδυασμό με μια άριστη κατάσταση υγείας.

Απευθυνόμαστε σε υγιή άτομα κάθε ηλικίας και σε όσους έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες στην υγεία τους και υποσχόμαστε ότι θα συντελέσουμε ενεργά στην βελτίωση της κατάστασης του βάρους τους και θα δώσουμε τις κατάλληλες κατευθυντήριες οδηγίες προκειμένου να εκπαιδευτούν όχι μόνο σε σχέση με την απώλεια του βάρους αλλά και σε σχέση με το πως θα μπορούσαν να το διατηρήσουν.

Κοντά μας θα βρούν χρήσιμες διατροφικές πληροφορίες και oι αθλητές που ενδιαφέρονται για τη διατήρηση συγκεκριμένου βάρους, ποσοστού λίπους αλλά και ποσοστού μυικής μάζας.

Θα σας βοηθήσουμε να δείτε τη διατροφή ως μέσο πρόληψης αλλά και ίασης της ασθένειας, ως μέσο βελτίωσης της ψυχοσωματικής σας κατάστασης και φυσικά ως οδηγό διατήρησης ενός φυσιολογικού βάρους.

Βρίσκεται σε: Υγεία