Κατάλογος επιχειρήσεων

Εξοπλισμοί καταστημάτων - Ράφια επαγγελματικά Raffex

31ο χιλιόμετρο, Λεωφ. Βάρης Κορωπίου
Κορωπί
Raffex

Σήμερα που ο επαγγελματικός εξοπλισμός καταστημάτων παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην εμπορική επιτυχία μιας επιχείρησης ή ενός καταστήματος η επιλογή της σωστής εταιρείας για την κατασκευή ή αναδιαμόρφωση της επαγγελματικής στέγης αποτελεί βασική προτεραιότητα. Με εξοπλισμούς ξεχωριστής ποιότητας, διαμορφώνουμε τον επαγγελματικό σας χώρο με συνοδεία ραφιών, πάγκων, τραπεζιών προβολής, σκαλωσιές, σταντ, καρότσια, καλαθούνες και οτιδήποτε απαρτίζει έναν εξοπλισμό για μια αποθήκη ή κατάστημα. Η Raffex είναι μια εταιρεία η οποία μετράει πλέον 35 χρόνια στην αγορά επαγγελματικού εξοπλισμού με βασικό χαρακτηριστικό τις ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα οι οποίες συνοδεύονται από εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Έδρα της εταιρείας είναι το Κορωπί Αττικής ενώ εξυπηρετεί πελάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και σε χώρες του εξωτερικού. Η εταιρεία διαθέτει πολυετής συνεργασίες σε χώρες των Βαλκανίων όπως η Βουλγαρία, η Σερβία και η Ρουμανία καθώς και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ταυτόχρονα διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο συνεργατών το οποίο εκτίνεται μέχρι τις χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Η Raffex στελεχώνεται από 20 έμπειρα άτομα με κατάρτιση και εξειδίκευση. Οι συνεργάτες της εταιρείας διαθέτουν δυναμική και κέφι για δουλειά φέρνοντας εις πέρας κάθε πρόκληση για εξοπλισμό καταστήματος με τα προϊόντα της εταιρείας Raffex. Η συνεχής εκπαίδευση των στελεχών έχει σαν αποτέλεσμα η εταιρεία να προσφέρει στους πελάτες σύγχρονους και καλαίσθητους τρόπους προβολής προϊόντων καθώς και επιτυχημένες και εργονομικές λύσεις αποθήκευσης. Στον τελικό πελάτη παραδίδονται ολοκληρωμένα καταστήματα δίνοντας ιδιαίτερη βάση στην ποιότητα και το στυλ ενώ παράλληλα οι προτάσεις μας είναι χαμηλού κόστους.

Ολοκληρωμένες λύσεις επαγγελματικού εξοπλισμού από τη Raffex

Η Raffex δεν είναι απλά μια εταιρεία η οποία ασχολείται με την πώληση επαγγελματικού εξοπλισμού αλλά μια εταιρεία που χάρη στην πολυετή εμπειρία της μπορεί να αναλάβει με επιτυχία όλα τα στάδια που απαιτούνται για τη σωστή διαμόρφωση ενός επαγγελματικού χώρου είτε πρόκειται για κατάστημα μόδας είτε για σούπερ μάρκετ είτε για κατάστημα αθλητικών ειδών κτλ. Με ένα σύνολο ολοκληρωμένων λύσεων, η Raffex μπορεί να δημιουργήσει ένα απόλυτα λειτουργικό κατάστημα ή αποθήκη. Σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός καταστήματος το οποίο ξεχωρίζει για το φιλικό προς τους πελάτες design το οποίο παράλληλα θα είναι μοντέρνο και ξεχωριστό. Εκτός από τη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου η Raffex προτείνει λύσεις για τον χώρο της αποθήκης, ο οποίος είναι ιδιαίτερα σημαντικός, ώστε να υπάρχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα προϊόντα αλλά και σωστή οργάνωση. Η αποθήκη εξοπλίζεται με ράφια τα οποία αντέχουν στις καταπονήσεις ενώ παράλληλα είναι εργονομικά και οικονομικά.

Μέσα από τις συνεργασίες που έχει αναπτύξει κατά την πολυετή δραστηριοποίησή της η Raffex - Επαγγελματικά Ράφια έχει ασχοληθεί με την ανακαίνιση υπαρχόντων καταστημάτων αλλά και με την εκ νέου κατασκευή και διαμόρφωση νέων επαγγελματικών χώρων. Ο επαγγελματικός εξοπλισμός που προσφέρει η εταιρεία δίνει νέο “αέρα” σε κάθε κατάστημα προσφέροντας οικονομικά μια νότα ανανέωσης. Βασικά κομμάτια κάθε καταστήματος και επιχείρησης αποτελούν οι γόνδολες, τα ράφια, οι πλάτες σλατ, τα τραπέζια προβολής καθώς και διάφορα σταντ προβολής προϊόντων πάντα σε ποιότητα και χαμηλή τιμή.

Τα προϊόντα της Raffex διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά (certificate) για την ποιότητα και την ανθεκτικότητα των υλικών. Η παραγωγή τους γίνεται σε μεγάλα εργοστάσια σε όλον τον κόσμο τα οποία διακρίνονται για την αξιοπιστία τους. Η Raffex μέχρι στιγμής έχει εξοπλίσει πάνω από 1.000.000 τμ σε όλο τον κόσμο και συνεχίζει χρησιμοποιώντας την εμπειρία και τις γνώσεις που διαθέτει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Οι πάνω από 1500 κωδικοί που διαθέτει η Raffex σε ράφια και άλλα είδη αποτελούν απόδειξη της μεγάλης γκάμας προϊόντων που διαθέτει και τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό και οικονομικό τρόπο τους πελάτες της σε θέματα εξοπλισμού και αποθήκευσης. Ο τρόπος κατασκευής είναι τέτοιος ώστε να μπορούν τα προϊόντα να προσαρμοστούν και να εναρμονιστούν με κάθε χώρο δίνοντας κάθε φορά ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Βρίσκεται σε: Διακόσμηση