Κατάλογος επιχειρήσεων

Metaxakis

2ο Χλμ. Λεωφ. Κορωπίου Βάρης
Κορωπί
19400

Επαγγελματικά έπιπλα ξενοδοχείων

 

Θεμελιώνοντας το μέλλον 

Ο Όμιλος Εταιρειών ΜΕΤΑΞΑΚΗΣ ΑΘΑΝ. Α.Β.Ε.Ε. δραστηριοποιείται στον ευρύτερο κλάδο του επαγγελματικού επίπλου για περισσότερα από 50 έτη, τυγχάνοντας τη μέγιστη αναγνώριση τόσο από την ελληνική αγορά, όσο και από τις 40 χώρες του εξωτερικού στις οποίες πραγματοποιεί εξαγωγές. 

Διαγράφοντας μία αεικίνητη αναπτυσσόμενη πορεία, επί σειρά ετών, ο Όμιλος ΜΕΤΑΞΑΚΗΣ αποτελεί, αναμφισβήτητα, τον Leader του κλάδου, παρέχοντας μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες που υλοποιούν κάθε απαίτηση και αξιοποιούν στο έπακρο το χώρο κάθε επιχείρησης.

Από το Α έως το Ω 

Η καθετοποιημένη παραγωγική διαδικασία του ομίλου ΜΕΤΑΞΑΚΗΣ ΑΘΑΝ. Α.Β.Ε.Ε. εκτείνεται από τη μελέτη και το σχεδιασμό, μέχρι την πιστοποιημένη τελική παραγωγή και διανομή των προϊόντων.  Αυτό, αποτελεί μία από τις συνιστώσες που εξασφαλίζουν την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών επαγγελματικού εξοπλισμού κάθε επιχείρησης, ιδιωτικού ή δημοσίου τομέα. Ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια, cafe, bar, αλλά και εταιρίες που αναζητούν ολοκληρωμένες λύσεις γραφείου, σκιαγραφούν το διευρυμένο πελατολόγιο του ομίλου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη διεθνή αγορά.

Εγγύηση - υποστήριξη 

Όλα τα προϊόντα υπόκεινται στους αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους, φέρουν γραπτή εγγύηση και καλύπτονται πλήρως από το τμήμα τεχνικής υποστήριξης του ομίλου!

Ολοκληρωμένη κάλυψη 

Το πρωτογενές στάδιο παραγωγής στα εργοστάσια του Ομίλου ΜΕΤΑΞΑΚΗΣ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε συνδυασμό με τις μεγάλες ποσότητες εισαγωγών, από επιλεγμένους συνεργάτες, εξασφαλίζουν τις καλύτερες τιμές της αγοράς και μάλιστα χωρίς “εκπτώσεις” στην ποιότητα των προϊόντων. 

Η εμπειρία και η κατάρτιση των στελεχών του Ομίλου, εγγυώνται τα μέγιστα αποτελέσματα στη μελέτη, τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την καλύτερη αξιοποίηση του εκάστοτε χώρου. Αντιμετωπίζοντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη ξεχωριστά, παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες, “κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας”. 

Αποτέλεσμα αυτών είναι να διαθέτουμε διαρκώς, τη μεγαλύτερη συλλογή επίπλων και συναφών ειδών στην Ελλάδα, καλύπτοντας στο μέγιστο τις πιο απαιτητικές προσδοκίες.

Δύναμη εξαγωγών 

Οι διεθνείς δραστηριότητες του Ομίλου και τα 50 χρόνια δυναμικής παρουσίας των προϊόντων του στην παγκόσμια αγορά, αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο την ποιότητα του ονόματος που υπογράφει το κάθε προϊόν. 

 

Βρίσκεται σε: Επιπλοποιοί